Τα νέα μας

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος στο Plan the day θα βρείτε Χριστουγεννιάτικες προτάσεις δώρων για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα! Όλα τα γούρια & τα διακοσμητικά είναι χειροποίητα φτιαγμένα με αγάπη και μεράκι και αποτελούν μοναδικά κομμάτια χωρίς δυνατότητα επανάληψης του ίδιου σχεδίου!

Για όσους βρίσκεστε μακριά υπάρχει η δυνατότητα αποστολής. Για διαθεσιμότητα μπορείτε να καλείται στο 211 2163786!

Καλές γιορτές με υγεία σε όλους!

Είπατε το μεγάλο ναι και ετοιμάζεστε να ανεβείτε τα σκαλιά της εκκλησίας; Σε αυτό το άρθρο θα δούμε το χρονοδιάγραμμα που πρέπει να ακολουθήσετε ώστε να μην αγχωθείτε και να είναι όλα τέλεια τη μεγάλη μέρα.

Την ευκαιρία να συμμετέχουν στο διαγωνισμό μας  είχαν οι επισκέπτες του περιπτέρου μας κατά τη διάρκεια της 4ης Bridal Expo 2016 που πραγματοποιήθηκε στο Ζάππειο μέγαρο στις 9,10 και 11 Ιανουαρίου 2016.

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η συμμετοχή μας στην έκθεση γάμου & βάπτισης Bridal Expo 2016 στο Ζάππειο μέγαρο. Πλήθος μελλόνυμφων αλλά και γονείς & νονοί που ετοιμάζουν το γάμο τους ή τη βάπτιση του μωρού τους, μας επισκέφτηκαν αυτό το τριήμερο.

To Plan the day συμμετέχει στην 4η Τέχνη & Γεύση που θα διεξαχθεί στις 18,19 & 20 Δεκεμβρίου από τις 11.00 το πρωί έως και τις 20.00 το βράδυ στο καφέ Oscar στην παραλία του Ωρωπού!