Οικονομικά προσκλητήρια γάμου - Book 1

Δροσερά, μοντέρνα και … άκρως οικονομικά!!!  Σας παρουσιάζουμε τα προσκλητήρια της Economy line! Περιηγηθείτε στις προτάσεις μας και βρείτε το προσκλητήριο που ταιριάζει στον δικό σας γάμο!

 

Ρομαντικό προσκλητήριο γάμου σε στυλ postcard. Συνοδεύεται από εκρού φάκελο και εφόσον το επιθυμείται με θεματικό αυτοκόλλητο για το κλείσιμο του φακέλου.

Καλέστε μας για τιμή

Προσκλητήριο γάμου σε στυλ postcard. Συνοδεύεται από γκρι φάκελο & συνδυάζεται (προαιρετικά)  με θεματικό αυτοκόλλητο για το κλείσιμο του φακέλου.

Καλέστε μας για τιμή

Μοντέρνο μακρόστενο συρταρωτό προσκλητήριο γάμου & βάπτισης σε βεραμάν και κίτρινο συνδυασμό με γκρι φάκελο & θεματική ζώνη.

Καλέστε μας για τιμή

Προσκλητήριο γάμου minimal σε ροζ αποχρώσεις με γκρι φάκελο & (προαιρετικά) θεματικό αυτοκόλλητο για το κλείσιμο του φακέλου.

Καλέστε μας για τιμή

Προσκλητήριο γάμου με θέμα το λεμόνι. Συνοδεύεται από λευκό φάκελο. Εφόσον  το επιθυμείται συνδυάζεται με θεματικό αυτοκόλλητο για το κλείσιμο του φακέλου.

Καλέστε μας για τιμή

Προσκλητήριο γάμου με θέμα την ονειροπαγίδα και γκρι φάκελο. Συνδυάζεται (προαιρετικά) με θεματικό αυτοκόλλητο για το κλείσιμο του φακέλου.

Καλέστε μας για τιμή

Προσκλητήριο γάμου σε στυλ postcard με floral στοιχεία. Συνοδεύεται από εκρού φάκελο. Εφόσον  το επιθυμείται συνδυάζεται με θεματικό αυτοκόλλητο για το κλείσιμο του φακέλου.

Καλέστε μας για τιμή

Προσκλητήριο γάμου σε aqua και ροζ αποχρώσεις με floral μοτίβο & λευκό φάκελο. Συνδυάζεται (προαιρετικά) με θεματικό αυτοκόλλητο για το κλείσιμο του φακέλου.

Καλέστε μας τιμή

Προσκλητήριο γάμου σε στυλ postcard. Συνοδεύεται από μπλε φάκελο. Εφόσον  το επιθυμείται συνδυάζεται με θεματικό αυτοκόλλητο για το κλείσιμο του φακέλου.

Καλέστε μας για τιμή

Προσκλητήριο γάμου με floral γραμμικά μοτίβα, γκρι κάρτα & φάκελο. Συνδυάζεται (προαιρετικά) με θεματικό αυτοκόλλητο.

Καλέστε μας για τιμή