Βαπτιστικά ρούχα για αγόρι Άνοιξη - Καλοκαίρι (Vinteli & Angel Wings)

Στο Plan the day θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε επώνυμα βαπτιστικά ρούχα ελληνικής ραφής από εταιρείες που επενδύουν στην ποιότητα και δημιουργούν υπέροχα σύνολα για τα μικρά σας αστεράκια! Βαπτιστικά ρούχα που ξεχωρίζουν από την υπέροχη collection βαπτιστικών της εταιρείας Vinteli, η οποία αναβιώνει την υψηλή ραπτική άλλων εποχών αλλά και βαπτιστικά σετ γεμάτα ζωντάνια και χρώμα από την Angel Wings. 

Πρώτες ύλες υψηλών προδιαγραφών, πολύτιμα υλικά, αγάπη και μεράκι για τη δουλειά μας και συνεργάτες που μοιράζονται το ίδιο πάθος με εμάς είναι οι λόγοι για να μας επιλέξετε... Κλείστε το ραντεβού σας σήμερα και ελάτε να δημιουργήσουμε μαζί μία ονειρεμένη βάπτιση!

Βαπτιστικό σετ για αγόρι Vinteli, με μπεζ πλεκτό γιλέκο, λευκό πουκάμισο, τσαγαλί παντελόνι , τιράντες, διπλό φουλάρι και καπέλο

Τιμή: € 209,00 (με ΦΠΑ 24%)

Βαπτιστικό σετ για αγόρι Vinteli, με σιέλ πουά πουκάμισο, μπλε παντελόνι, ταμπά τιράντες, παπιγιόν και καπέλο.

Τιμή: € 168,00 (με ΦΠΑ 24%)

Βαπτιστικό σετ για αγόρι Vinteli, με γκρι γιλέκο, λευκό πουκάμισο, μπεζ παντελόνι , παπιγιόν, τιράντες και καπέλο

Τιμή: € 202,00 (με ΦΠΑ 24%)

Βαπτιστικό σετ Vinteli, με μπλε γιλέκο με ξύλινα κουμπιά, λευκό πουκάμισο με ιδιαίτερο σιρίτι, έλεφαντ παντελόνι, μπλε τιράντες, διπλό φουλάρι και καπέλο.

Τιμή: € 206,00 (με ΦΠΑ 24%)

Βαπτιστικό σετ για αγόρι Vinteli, με σιέλ γιλέκο ψαροκόκαλο, λευκό πουκάμισο, ραφ παντελόνι , παπιγιόν, τιράντες και ψάθινο καπέλο.

Τιμή: € 213,00 (με ΦΠΑ 24%)

Βαπτιστικό σετ για αγόρι με γιλέκο με πέτο γιακά από ύφασμα μελανζέ, πουκάμισο βαμβακερό με σχέδιο διαμαντάκια και λεπτομέρεια στο πίσω μέρος του γιακά, παντελόνι baggy με πιέτα και στενή γραμμή στο μπατζάκι, λευκή ζώνη και τραγιάσκα.
Τιμή: € 169,50 (με ΦΠΑ 24%)

Βαπτιστικό σετ για αγόρι Vinteli, με ραφ γιλέκο, σιέλ πουά πουκάμισο, μουσταρδί παντελόνι και παπιγιόν, τιράντες ραφ και ψάθινο καπέλο.

Τιμή: € 206,00 (με ΦΠΑ 24%)

Βαπτιστικό σετ για αγόρι με μονόκουμπο γιλέκο από βαμβακερή καπαρντίνα, βαμβακερό
πουκάμισο με σχέδιο μικρά ψαράκια, πετρόλ παντελόνι τσίνο στενό από καμπαρντίνα ελαστική, ζώνη, παπιγιόν και καπέλο.
Τιμή: € 179,20 (με ΦΠΑ 24%)

Βαπτιστικό σετ για αγόρι Vinteli, με γκρι γιλέκο με κόκκινες λεπτομέρειες, λευκό πουκάμισο, κόκκινο παντελόνι, τιράντες γκρι με κόκκινες λεπτομέρειες και καπέλο.

Τιμή: € 191,00 (με ΦΠΑ 24%)

Βαπτιστικό σετ για αγόρι με βεραμάν γιλέκο με πέτο γιακά, βαμβακερό πουκάμισο με σχέδια ποπ, κίτρινο παντελόνι baggy με εξωτερικές τσέπες σε twill ύφασμα βαμβακερό/λινό, ζώνη, παπιγιόν και τραγιάσκα.
Τιμή: € 195,35 (με ΦΠΑ 24%)