Σετ βάπτισης για αγόρι

Παραμυθένια κουτιά, τσάντες, σάκοι ή καπελιέρες ζωγραφισμένα ή στολισμένα στο θέμα και το ύφος της βάπτισης σας θα φυλάξουν για πάντα τις υπέροχες αναμνήσεις της βάπτισης…Υπέροχες λαμπάδες και λαδοσέτ συμπληρώνουν τα πιο όμορφα σετ νονού!

Περιηγηθείτε στις προτάσεις μας και δείτε ένα μικρό δείγμα της δουλειάς μας. Ελάτε να σχεδιάσουμε μαζί το δικό σας σετ νονού ακριβώς όπως το έχετε ονειρευτεί... Πάντα με τη ποιότητα που χαρακτηρίζει όλες μας τις δουλειές, με προσοχή στη λεπτομέρεια, με αγάπη γι’ αυτό που κάνουμε, με τιμές προσιτές και απόλυτα συμβατές με τις επώνυμες εταιρείες που εκπροσωπούμε!

 

 

Σετ βάπτισης για αγόρι με θέμα Keep Travelling το οποίο περιλαμβάνει: Κουτί βάπτισης, λαμπάδα βάπτισης, λαδοσέτ & λαδόπανα Lina Baby Simple.

Τιμή: € 310,00 

Σετ βάπτισης με θέμα το ζώδιο του μωρού το οποίο περιλαμβάνει τα εξής: Κουτί βάπτισης, λαμπάδα βάπτισης, λαδοσέτ & λαδόπανα Lina Baby Simple & Elegant.

Τιμή: € 310,00 

Σετ βάπτισης για αγόρι με θέμα Ινδιάνοι το οποίο περιλαμβάνει τα εξής: Κουτί βάπτισης, λαμπάδα βάπτισης, λαδοσέτ & λαδόπανα Lina Baby Simple.

Τιμή: € 345,00

Σετ βάπτισης για αγόρι με θέμα  τσίρκο το οποίο περιλαμβάνει τα εξής: Σάκο βάπτισης, λαμπάδα βάπτισης, λαδοσέτ & λαδόπανα Lina Baby Simple.

Τιμή: € 270,00

Σετ βάπτισης για αγόρι με θέμα φορτηγό VW το οποίο περιλαμβάνει τα εξής: Σάκο βάπτισης, λαμπάδα βάπτισης, λαδοσέτ & λαδόπανα Lina Baby Simple.

Τιμή: € 270,00 

Σετ βάπτισης για αγόρι με θέμα το διάστημα το οποίο περιλαμβάνει τα εξής: Σάκο βάπτισης, λαμπάδα βάπτισης, λαδοσέτ & λαδόπανα Lina Baby Simple.

Τιμή: € 270,00 

Σετ βάπτισης για αγόρι με θέμα το ελεφαντάκι το οποίο περιλαμβάνει τα εξής: Κουτί βάπτισης, λαμπάδα βάπτισης, λαδοσέτ & λαδόπανα Lina Baby Simple.

Τιμή: € 345,00 

Σετ βάπτισης για αγόρι με θέμα την υδρόγειος το οποίο περιλαμβάνει τα εξής: Κουτί βάπτισης, λαμπάδα βάπτισης, λαδοσέτ & λαδόπανα Lina Baby Simple.

Τιμή: € 335,00 

Σετ βάπτισης για αγόρι με θέμα All Star το οποίο περιλαμβάνει τα εξής:Κουτί βάπτισης, λαμπάδα βάπτισης, λαδοσέτ & λαδόπανα Lina Baby Simple.

Τιμή: Με τετράγωνο κουτί €310,00 – Με στρογγυλό κουτί €335,00 

Σετ βάπτισης για αγόρι με θέμα Fiat 500 το οποίο περιλαμβάνει τα εξής: Κουτί βάπτισης, λαμπάδα βάπτισης, λαδοσέτ & λαδόπανα Lina Baby Simple.

Τιμή: € 335,00