Τα νέα μας

Θα γίνεις νονός ή νονά για πρώτη φορά;

Σίγουρα έχεις ακούσει ότι πρέπει να αγοράσεις ένα βαπτιστικο πακέτο. Γνωρίζεις όμως τι πρέπει αυτό να περιέχει;

Σε αυτό το άρθρο θα σου πούμε όλα όσα χρειάζεται να προμηθευτείς. Πάρε χαρτί και μολύβι και κράτα σημειώσεις!

Είναι απαραίτητο όλα τα βαπτιστικά πακέτα να ακολουθούν ένα συγκεκριμένο θέμα;

Πολλοί νονοί προβληματίζονται και αναρωτιούνται αν θα πρέπει οπωσδήποτε το βαπτιστικό πακέτο να ακολουθεί ένα συγκκεριμένο θέμα.

Σε αυτό το άρθρο θα σας λύσουμε τη συγκεκριμένη απορία καθώς επίσης και θα σας πούμε τι να προσέξετε στην επιλογή του βαπτιστικού πακέτου ώστε να έχετε ένα όμορφο τελικό αποτέλεσμα.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος στο Plan the day θα βρείτε Χριστουγεννιάτικες προτάσεις δώρων για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα! Όλα τα γούρια & τα διακοσμητικά είναι χειροποίητα φτιαγμένα με αγάπη και μεράκι και αποτελούν μοναδικά κομμάτια χωρίς δυνατότητα επανάληψης του ίδιου σχεδίου!

Για όσους βρίσκεστε μακριά υπάρχει η δυνατότητα αποστολής. Για διαθεσιμότητα μπορείτε να καλείται στο 211 2163786!

Καλές γιορτές με υγεία σε όλους!

Είπατε το μεγάλο ναι και ετοιμάζεστε να ανεβείτε τα σκαλιά της εκκλησίας; Σε αυτό το άρθρο θα δούμε το χρονοδιάγραμμα που πρέπει να ακολουθήσετε ώστε να μην αγχωθείτε και να είναι όλα τέλεια τη μεγάλη μέρα.

Την ευκαιρία να συμμετέχουν στο διαγωνισμό μας  είχαν οι επισκέπτες του περιπτέρου μας κατά τη διάρκεια της 4ης Bridal Expo 2016 που πραγματοποιήθηκε στο Ζάππειο μέγαρο στις 9,10 και 11 Ιανουαρίου 2016.