Τούλινες μπομπονιέρες γάμου

Κλασική ή μοντέρνα, λιτή ή περίτεχνη, υφασμάτινη ή σε κουτάκι, ότι κι αν επιλέξετε, θα πρέπει όχι μόνο να σας αρέσει αλλά και να σας αντιπροσωπεύει. Η μπομπονιέρα αποτελεί το «ευχαριστώ» προς τους καλεσμένους σας, που σας τίμησαν με την παρουσία τους στο γάμο σας. Θα πρέπει να ταιριάζει τόσο στο στυλ σας, όσο και στο concept της εκδήλωσης, ώστε το αποτέλεσμα να είναι αρμονικό. Στο Plan the day θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία σε μπομπονιέρες για να διαλέξετε αυτή που ταιριάζει στο δικό σας γάμο! Και μην ξεχνάτε ότι μπορούμε να δημιουργήσουμε από την αρχή τη δική σας μπομπονιέρα, τόσο ξεχωριστή, όσο εσείς.

 

Τούλινη λευκή μπομπονιέρα γάμου με δαντελένιο φιόγκο στο χρώμα του σάπιου μήλου. Περιλαμβάνει 7 κουφέτα αμυγδάλου Χατζηγιαννάκη.  Διαθέσιμη σε πολλά χρώματα.

Κωδικός: 10-157-ΜΠ / Τιμή: € 2,40 

Τούλινη μπομπονιέρα γάμου διακοσμημένη με vintage ξύλινο κουμπί με πέρλες. Περιλαμβάνει 7 κουφέτα αμυγδάλου Χατζηγιαννάκη.

Κωδικός:  10-001-ΜΠ / Τιμή: € 2,00 

Μπομπονιέρα γάμου τούλινη σε vintage ύφος με δαντέλα & πέρλα. Περιλαμβάνει 7 κουφέτα αμυγδάλου Χατζηγιαννάκη.

Κωδικός: 10-149-ΜΠ / Τιμή: € 2,10          

Ρομαντική μπομπονιέρα γάμου με λευκή δαντέλα και δέσιμο από dusty μωβ κορδέλα δαντέλας.  Περιλαμβάνει 7 κουφέτα αμυγδάλου Χατζηγιαννάκη.

Κωδικός: 10-023-ΜΠ / Τιμή: € 1,90 

Μπομπονιέρα γάμου με λευκό τούλι, σατέν κόκκινη κορδέλα και πέρλες. Περιλαμβάνει 7 κουφέτα αμυγδάλου Χατζηγιαννάκη. Διαθέσιμη σε πολλά χρώματα.

Κωδικός: 10-105 -ΜΠ / Τιμή: € 1,65 

Ρομαντική μπομπονιέρα γάμου με δαντέλα και φιόγκο από οργάντζα. Περιλαμβάνει 7 κουφέτα αμυγδάλου Χατζηγιαννάκη.

Κωδικός 10-020-ΜΠ / Τιμή: € 1,65

Μπομπονιέρα γάμου κλασική με τούλι, δαντέλα και χρυσή σατέν κορδέλα. Περιλαμβάνει 7 κουφέτα αμυγδάλου Χατζηγιαννάκη. Διαθέσιμη σε πολλά χρώματα.

Κωδικός: 10-150-ΜΠ / Τιμή: € 1,75 

Ρομαντική μπομπονιέρα γάμου δεμένη με κορδέλα με νότες & δερματάκι. Περιλαμβάνει 7 κουφέτα αμυγδάλου Χατζηγιαννάκη.

Κωδικός: 10-019-ΜΠ / Τιμή: € 1,90