Προσκλητήρια γάμου - New Line collection

Δροσερά και μοντέρνα!!! Ξεχωρίζουν για τα υπέροχα χρώματα, τα μοντέρνα θέματα αλλά και τη φρέσκια αισθητική τους! Τα προσκλητήρια της New Line σειράς μας σίγουρα θα κλέψουν τις εντυπώσεις! Περιηγηθείτε στις προτάσεις μας και βρείτε το προσκλητήριο που ταιριάζει στον δικό σας γάμο!

 

Μοντέρνο προσκλητήριο γάμου διπλής όψης με τροπικά λουλούδια σε μαύρο φόντο και λευκό φάκελο. Συνδυάζεται προαιρετικά με θεματικό αυτοκόλλητο για το κλείσιμο του φακέλου.

Καλέστε μας για τιμή

Προσκλητήριο γάμου με tropical αισθητική, ρίγες και μαύρο φάκελο. Συνδυάζεται προαιρετικά με θεματικό αυτοκόλλητο για το κλείσιμο του φακέλου.

Καλέστε μας για τιμή

Προσκλητήριο γάμου σε ρομαντικό ύφος με ροζ φόντο, λουλούδια και πράσινο φάκελο με ροζ φόδρα εσωτερικά. Συνδυάζεται προαιρετικά με θεματικό αυτοκόλλητο για το κλείσιμο του φακέλου.

Καλέστε μας για τιμή

Προσκλητήριο γάμου με θέμα το παγώνι και λευκό φάκελο. Συνδυάζεται προαιρετικά με θεματικό αυτοκόλλητο για το κλείσιμο του φακέλου.

Καλέστε μας για τιμή

Προσκλητήριο γάμου διπλής όψης με θέμα την ελιά και κραφτ φάκελο. Συνδυάζεται προαιρετικά με θεματικό αυτοκόλλητο για το κλείσιμο του φακέλου.

Καλέστε μας για τιμή

Προσκλητήριο γάμου με θέμα την ονειροπαγίδα και λευκό φάκελο. Συνδυάζεται προαιρετικά με θεματικό αυτοκόλλητο για το κλείσιμο του φακέλου.

Καλέστε μας για τιμή

Minimal προσκλητήριο γάμου με λευκή κάρτα και κραφτ φάκελο. Συνδυάζεται προαιρετικά με θεματικό αυτοκόλλητο για το κλείσιμο του φακέλου.

Καλέστε μας για τιμή

Minimal προσκλητήριο γάμου με φόντο μαρμάρου και μαύρο φάκελο.

Καλέστε μας για τιμή

Minimal προσκλητήριο γάμου με ροζ φόντο και λευκό φάκελο. Συνδυάζεται προαιρετικά με θεματικό αυτοκόλλητο για το κλείσιμο του φακέλου.

Καλέστε μας για τιμή

Minimal προσκλητήριο γάμου με φάκελο από ριζόχαρτο εκτυπωμένο σε σχέδιο μαρμάρου.

Καλέστε μας για τιμή