Προσκλητήρια γάμου - Vintage collection

Μία υπέροχη συλλογή από προσκλητήρια γάμου σε πολύ προσιτές τιμές!  Η συλλογή περιλαμβάνει  προσκλητήρια κλασσικά αλλά και μοντέρνα με κύριο στοιχείο τους τη vintage αισθητική. Περιηγηθείτε στις προτάσεις μας και βρείτε το προσκλητήριο που ταιριάζει στον δικό σας γάμο!  Κάντε "κλικ" στην εικόνα για να δείτε προδιαγραφές και τιμές.

Σε όλα τα σχέδια μπορούμε να συνδυάσουμε μπομπονιέρες κουτάκια σε ποικιλία σχεδίων, με εκτύπωση στο ίδιο θέμα με το προσκλητήριο σας, καθώς επίσης και να τυπώσουμε συμπληρωματικά είδη όπως: Ευχαριστήριες κάρτες, Κάρτες δεξίωσης ή χάρτη, Αρίθμηση τραπεζιών, Menu, Ετικέτες κρασιού, νερού κλπ, Χωνάκια, Βεντάλιες, Σουπλά, Ευχολόγια κ.α. Ζητήστε μας προσφορά για τα είδη που σας ενδιαφέρουν!

Δίπτυχο προσκλητήριο γάμου από τη vintage σειρά με θέμα τα αξιοθέατα δεμένο με δερμάτινο φιογκάκι!

Μοντέρνο προσκλητήριο γάμου με floral μοτίβο εξωτερικά & τα ονόματα του ζευγαριού σε πλαίσιο, δεμένο με σατέν λαδί κορδέλα και εσωτερικά γραφικό με πεταλούδες. 

Δίπτυχο προσκλητήριο γάμου από τη vintage σειρά με ιδιαίτερο άνοιγμα με κοπτικό.  

Προσκλητήριο γάμου από τη vintage σειρά, σε στυλ postcard με θέμα το ταξίδι και διακοσμητικό φιογκάκι.

Τρίπτυχο προσκλητήριο γάμου σε στυλ vintage card postal με σφραγίδες και γραμματόσημα με θέμα «Groom & Βride»

Προσκλητήριο γάμου από τη vintage σειρά με θέμα το παλιό ποδήλατο και ιδιαίτερο άνοιγμα με κοπτικό.

Ρομαντικό μακρόστενο συρταρωτό προσκλητήριο γάμου με floral φάκελο με τα ονόματα του ζευγαριού σε πλαίσιο και ριγέ κάρτα εσωτερικά.

Ρομαντικό μακρόστενο συρταρωτό προσκλητήριο γάμου από τη vintage σειρά, με floral φάκελο με τα ονόματα του ζευγαριού σε πλαίσιο και εσωτερικά κάρτα με λεπτομέρειες σε χρυσό χρώμα.

Τρίπτυχο προσκλητήριο γάμου από τη vintage σειρά με θέμα τη μουσική.

Προσκλητήριο γάμου με floral στοιχεία, κρεμαστή καρδιά και ιδιαίτερο άνοιγμα.