Προσκλητήρια γάμου - Classic collection

Προσκλητήρια γάμου με πολυτελή χαρτιά και ιδιαίτερες επεξεργασίες σε ποικιλία σχεδίων για να βρείτε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στο δικό σας γάμο. Κάντε "κλικ" στην εικόνα για να δείτε προδιαγραφές και τιμές.

Σε όλα τα σχέδια μπορούμε να συνδυάσουμε μπομπονιέρες κουτάκια σε ποικιλία σχεδίων, με εκτύπωση στο ίδιο θέμα με το προσκλητήριο σας, καθώς επίσης και να τυπώσουμε συμπληρωματικά είδη όπως: Ευχαριστήριες κάρτες, Κάρτες δεξίωσης ή χάρτη, Αρίθμηση τραπεζιών, Menu, Ετικέτες κρασιού, νερού κλπ, Χωνάκια, Βεντάλιες, Σουπλά, Ευχολόγια κ.α. Ζητήστε μας προσφορά για τα είδη που σας ενδιαφέρουν!

Προσκλητήριο γάμου συρταρωτό με φιγούρες νύφης και γαμπρού. Τραβώντας τη κάρτα του προσκλητηρίου οι δυο φιγούρες έρχονται κοντά και φιλιούνται. Περιλαμβάνει ιβουάρ φάκελο.

Τιμή: € 1,75 / τεμ. + € 55,00 κόστος απλής εκτύπωσης κειμένου έως 300 τεμ.

Προσκλητήριο γάμου με ιβουάρ μεταλλιζέ κάρτα τυπωμένη με απλό χρυσό και γκρι μελάνι και μεταλλιζέ φάκελο διακοσμημένο με γκρι μεταλλιζέ ζώνη (υπάρχει η δυνατότητα επιλογής χαρτιού ανάμεσα σε 6 προτάσεις) στην οποία έχει τυπωθεί με την μέθοδο της βαθυτυπίας (letterpress) η ημερομηνία του γάμου.

Τιμή: € 1,55 / τεμ. + € 55,00 κόστος απλής εκτύπωσης κειμένου έως 300 τεμ. – Βαθυτυπία – Letterpress φακέλου (προαιρετικά) + € 90,00 έως 250 τεμ.

Προσκλητήριο γάμου & βάπτισης τρίπτυχο με ζωγραφιά και με ιβουάρ φάκελο.

Τιμή: € 1,25 / τεμ. + € 55,00 κόστος απλής εκτύπωσης κειμένου έως 300 τεμ.

Προσκλητήριο γάμου με λευκή κάρτα με ανάγλυφο πλαίσιο και εκτύπωση κειμένου με χρυσοτυπία (προαιρετικά). Συνοδεύεται από λευκό φάκελο.

Τιμή: € 1,40 / τεμ. + εκτύπωση χρυσοτυπίας κειμένου προαιρετικά από € 150,00 έως 500 τεμ. – Μπορεί να τυπωθεί και με απλή εκτύπωση κειμένου με κόστος + € 55,00 έως 300 τεμ.

Προσκλητήριο γάμου κλασσικό με ανάγλυφο πλαίσιο και εκτύπωση κειμένου με χρυσοτυπία (προαιρετικά). Συνοδεύεται από ιβουάρ φάκελο με ιδιαίτερο χαρτί και εκτύπωση χρυσοτυπίας με τα μονογράμματα του ζευγαριού (προαιρετικά)

Τιμή: € 1,70 / τεμ. + εκτύπωση χρυσοτυπίας κειμένου προαιρετικά από € 150,00 έως 500 τεμ. – Χρυσοτυπία φακέλου (προαιρετικά) + € 90,00 έως 250 τεμ.

Μπορεί να τυπωθεί και με απλή εκτύπωση κειμένου με κόστος + € 55,00 έως 300 τεμ.

Προσκλητήριο γάμου με ιβουάρ μεταλλιζέ κάρτα τυπωμένη με απλό καφέ – χρυσό και ροζ μελάνι και ιδιαίτερο ανάγλυφο φάκελο θήκη, ο οποίος στο δείγμα περιλαμβάνει εκτύπωση των ονομάτων του ζευγαριού με χρυσοτυπία (προαιρετικά)

Τιμή: € 1,60 / τεμ. + € 55,00 κόστος απλής εκτύπωσης κειμένου έως 300 τεμ. – Θερμοτυπία φακέλου (προαιρετικά) + € 90,00 έως 250 τεμ.

Προσκλητήριο γάμου μακρόστενο με μπεζ κάρτα τυπωμένη με καφέ μελάνι και κραφτ φάκελο κασετίνα διακοσμημένο με δαντέλα και θεματικό ταμπελάκι με την ημερομηνία του γάμου.

Τιμή: € 1,30 / τεμ. + € 55,00 κόστος απλής εκτύπωσης κειμένου έως 300 τεμ.

Προσκλητήριο γάμου με λευκή ματ κάρτα τυπωμένη με απλό γκρι και ροζ μελάνι και ιδιαίτερο ανάγλυφο φάκελο θήκη.

Τιμή: € 1,45 / τεμ. + € 55,00 κόστος απλής εκτύπωσης κειμένου έως 300 τεμ.

Προσκλητήριο γάμου με μπεζ μεταλλιζέ φάκελο με νερά και ιβουάρ κάρτα με θέμα την ελιά τυπωμένη με απλό χρυσό και πράσινο μελάνι και δεμένη με μπεζ κορδόνι και θεματικό ταμπελάκι με τα μονογράμματα του ζευγαριού.

Τιμή: € 1,00 / τεμ. + € 55,00 κόστος απλής εκτύπωσης κειμένου έως 300 τεμ.

Προσκλητήριο γάμου με μεταλλιζέ κάρτα τυπωμένη με απλό γκρι και ροζ μελάνι και ιδιαίτερο ριγέ φάκελο διακοσμημένο με μπεζ ζώνη, η οποία στο δείγμα είναι τυπωμένη με χρυσοτυπία (προαιρετικά).

Τιμή: € 1,55 / τεμ. + € 55,00 κόστος απλής εκτύπωσης κειμένου έως 300 τεμ. – Χρυσοτυπία ζώνης φακέλου (προαιρετικά) + € 90,00 έως 250 τεμ.