Ρομαντική λαμπάδα για το Πάσχα σε υφασμάτινη θήκη, διακοσμημένη με χειροποίητο διακοσμητικό πον πον και πέρλες σε αποχρώσεις του μπεζ και του σάπιου μήλου.

Κωδικός: 14-60003

Τιμή: 15,00 €

Το κατάστημά μας θα το βρείτε στην διεύθυνση Γεωργίου Γεννηματά 62, Γλυφάδα, Νότιος Τομέας Αθηνών, Ελλάδα. Για διευκόλυνσή σας δείτε τον χάρτη που ακολουθεί:

 

Αφού δεν μοιάζετε με κανένα άλλο ζευγάρι, γιατί να μοιάζουν ο γάμος ή η βάπτιση του παιδιού σας;

Στo Plan the day πιστεύουμε ότι μία εκδήλωση για να είναι όμορφη δεν είναι απαραίτητο να είναι ακριβή, θα πρέπει όμως να έχει ταυτότητα, ώστε να σας αντιπροσωπεύει και να περάσετε εσείς και οι καλεσμένοι σας υπέροχα.

Απευθυνόμαστε σε ζευγάρια που θέλουν ο γάμος τους να εκφράζει απόλυτα τις επιθυμίες, τα όνειρα και τους χαρακτήρες τους.

Σε γονείς που αναζητούν το καλύτερο για την βάπτιση ή το πάρτυ γενεθλίων του παιδιού τους.

Αλλά και σε νονούς ή κουμπάρους που θέλουν οι επιλογές τους να εντυπωσιάσουν για την ποιότητα και το καλό τους γούστο.

Θα χαρούμε να σας γνωρίσουμε από κοντά, σε ένα χώρο που δημιουργήσαμε με πολύ αγάπη, κέφι και φαντασία, να σας κεράσουμε καφέ και να κουβεντιάσουμε για όλα όσα έχετε ονειρευτεί γι' αυτή τη μέρα. Θα ορίσουμε το budget που επιθυμείτε να διαθέσετε και θα βρούμε το θέμα της εκδήλωσης σας. Θα έχετε την ευκαιρία να δείτε από κοντά τα έτοιμα δείγματά μας, ώστε να πάρετε ιδέες, να εμπνευστείτε ή και να επιλέξετε μέσα από αυτά.

Όπως κι αν ονειρεύεστε αυτή τη μέρα, στόχος μας είναι να την πραγματοποιήσουμε!

Στο Plan the day θα βρείτε επίσης πολλές όμορφες και πρωτότυπες ιδέες διακόσμησης και δώρων.

Για εμάς είστε σημαντικοί και θέλουμε να σας αφιερώσουμε χρόνο.

Γι' αυτό εφόσον το επιθυμείτε, μπορούμε να σας δεχτούμε και εκτός του ωραρίου λειτουργίας μας κατόπιν ραντεβού, σε ένα χώρο που δημιουργήσαμε με αγάπη και μεράκι ειδικά για εσάς.

Θα απολαύσουμε καφέ και γλυκίσματα και θα κουβεντιάσουμε για όλα όσα έχετε ονειρευτεί γι' αυτή τη μέρα. Θα έχετε την ευκαιρία να δείτε τα έτοιμα δείγματά μας, που θα υπάρχουν στο χώρο, ώστε να πάρετε ιδέες, να εμπνευστείτε ή και να επιλέξετε μέσα από αυτά.

Μαζί θα ορίσουμε το budget που επιθυμείτε να διαθέσετε και θα βρούμε το θέμα της εκδήλωσης σας. Θα αποφασίσουμε ποια κομμάτια της εκδήλωσης θα επιμεληθούμε εμείς και ποια όχι. Θα ξεφυλλίσουμε καταλόγους, θα διαλέξουμε χρώματα και υφάσματα, θα σας πούμε την γνώμη μας και θα σας δώσουμε την προσφορά μας.

Αν χρειαστεί θα ορίσουμε και δεύτερο ραντεβού ώστε να σας δείξουμε τις προτάσεις που δημιουργήσαμε ειδικά για εσάς.

Ωράριο λειτουργίας:

Δευτέρα - Τετάρτη & Σάββατο: 10.00 - 15.00

Τρίτη - Πεμπτη - Παρασκευή: 10.00 - 14.30 & 17.30 -21.00

Θέλετε να μας επισκευθείτε αλλά δεν σας εξυπηρετεί το παραπάνω ωράριο; Θα χαρούμε να κανονίσουμε ένα ραντεβού σε μέρα & ώρα που θα σας εξυπηρετεί!