Είναι απαραίτητο όλα τα βαπτιστικά πακέτα να ακολουθούν ένα συγκεκριμένο θέμα;

Πολλοί νονοί προβληματίζονται και αναρωτιούνται αν θα πρέπει οπωσδήποτε το βαπτιστικό πακέτο να ακολουθεί ένα συγκκεριμένο θέμα.

Σε αυτό το άρθρο θα σας λύσουμε τη συγκεκριμένη απορία καθώς επίσης και θα σας πούμε τι να προσέξετε στην επιλογή του βαπτιστικού πακέτου ώστε να έχετε ένα όμορφο τελικό αποτέλεσμα.


Η απάντηση σε αυτό το ερώτημα είναι πως δεν κάτι τέτοιο δεν είναι απαραίτητο.

Όμως αν οι γονείς έχουν επιλέξει κάποιο συγκεκριμένο θέμα για τη βάπτιση καλό θα είναι να το σεβαστούμε!

Αυτό σημαίνει ότι έχουμε τις εξής 2 επιλογές:

◾Ακολουθούμε το ίδιο θέμα στη διακόσμηση του βαπτιστικού πακέτου

◾Επιλέγουμε ένα ουδέτερο διακοσμητικά πακέτο.

Στην περίπτωση που επιλέξουμε να ακολουθήσουμε το θέμα της βάπτισης, να θυμάστε ότι δεν είναι απαραίτητο και πολλές φορές δεν είναι και όμορφο να εντάξουμε σε όλα τα στοιχεία του πακέτου το θέμα.
Το κατάστημα που θα απευθυνθείτε θα είναι σε θέση να σας προτείνει ιδέες και λύσεις για ένα άψογο αποτέλεσμα, σύμφωνα πάντα και με το προσωπικό σας γούστο.

Στην περίπτωση που επιλέξετε ένα πιο ουδέτερο πακέτο, πάλι έχετε αρκετές επιλογές όπως να το διακοσμήσετε σύμφωνα με τις λεπτομέρειες του ρούχου που έχετε επιλέξει, να ακολουθήσετε ρομαντικές πινελιές για τα κοριτσάκια ή να κινηθείτε χρωματικά σύμφωνα με το ρούχο και τα υπόλοιπα χρώματα της βάπτισης για τα αγοράκια.
Επίσης η επιλογή του μονογράμματος ως θέματος είναι πάντα διαχρονική.

Don't!!!! Να θυμάστε ότι δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να επιλέξετε ένα θέμα διαφορετικό από αυτό που έχουν επιλέξει οι γονείς μόνο και μόνο γιατί το είδατε κάπου και σας άρεσε.

Κατανοώ ότι θέλετε να βάλετε το προσωπικό σας γούστο ως νονοί αλλά μια τέτοια επιλογή όσο όμορφη και να είναι, καταλαβαίνετε ότι δεν θα έχει ένα όμορφο αρμονικό αποτέλεσμα την ημέρα της βάπτισης!

Αν σας βοήθησε το παραπάνω κείμενο και γνωρίζεται κάποιον ή κάποια που ετοιμάζεται να βαπτίσει φέτος ένα μωράκι μοιραστείτε το μαζί του!

Στο Plan the day θα βρείτε όλα όσα χρειάζεστε για μια ονειρεμένη βάπτιση!