Μπομπονιέρες βάπτισης new

Η μπομπονιέρα της βάπτισης, σύμβολο και ενθύμιο αυτής της μέρας, μπορεί να είναι όσο παιχνιδιάρικη θέλετε. Οποιοδήποτε παιχνίδι ή αντικείμενο μπορεί να μεταμορφωθεί σε μπομπονιέρα. Πολύχρωμες κορδέλες και υφάσματα, πρωτότυπα διακοσμητικά, κουτάκια, χωνάκια, παιχνίδια για τους μικρούς μας φίλους, καδράκια και πολλά άλλα αντικείμενα και υλικά μπορούν να συνδυαστούν αρμονικά και να συνθέσουν τη δική σας μπομπονιέρα. Απλά σκεφτείτε τι ταιριάζει καλύτερα στο δικό σας μωρό και μαζί θα το πραγματοποιήσουμε.

Μπομπονιέρα βάπτισης διακοσμητικό τελάρο καδράκι για κορίτσι σε 2 σχέδια για να διαλέξετε αυτό που ταιριάζει στη δική σας βάπτιση. Περιλαμβάνει 5 κουφέτα Χατζηγιαννάκη.
* Υπάρχει η δυνατότητα αλλαγής στα χρώματα. Ρωτήστε μας!

** Εκτός από τα 2 εικονιζόμενα σχέδια, υπάρχει δυνατότητα και για άλλα θέματα. Ρωτήστε μας!

Τιμή: € 2,70

Μπομπονιέρα βάπτισης ξύλινo επιτραπέζιο παιχνίδι φιδάκι με πιόνια και ζάρια. Μία υπέροχη πρόταση, που θα λατρέψουν μικροι και μεγάλοι. Περιλαμβάνει 5 κουφέτα Χατζηγιαννάκη δεμένα σε γάζα. Τα χρώματα στη γάζα και τις κορδέλες τα επιλέγεται εσείς. 

Διάσταση: 15x15 εκ. 

* Οποιαδήποτε αλλαγή επιθυμείτε είναι εφικτή

Κωδικός: 1617145 / Τιμή: € 3,40

 

Μπομπονιέρα βάπτισης πουγκί μισό - μισό από λινάτσα και καμβά διακοσμημένο με μπρελόκ τσόχινο αυτοκινητάκι σε 4 χρώματα. Περιλαμβάνει 5 κουφέτα Χατζηγιαννάκη. 

Κωδικός: 10-183-ΜΠ/ Τιμή: € 1,90

Μπομπονιέρα βάπτισης ξύλινo διακοσμητικό πόρτας σε διάφορα σχέδια, διακοσμημένο με κορδέλα με ευχές και χαντρούλες. Περιλαμβάνει 5 κουφέτα Χατζηγιαννάκη δεμένα σε γάζα.

* Οποιαδήποτε αλλαγή επιθυμείτε είναι εφικτή

Κωδικός: ΜΚ 210 / Τιμή: € 2,70

 

Μπομπονιέρα βάπτισης για κορίτσι διακοσμητικό ριγέ μαξιλαράκι σε 2  σχέδια για να διαλέξετε αυτό που ταιριάζει στη δική σας βάπτιση. Περιλαμβάνει  5 κουφέτα Χατζηγιαννάκη.

*Διαθέσιμο επίσης σε πολλά ακόμα σχέδια, ρωτήστε μας!

Κωδικός: πεταλούδα ΜΑΞ 303 & πουέντ ΜΑΞ 302 / Τιμή: € 2,60 

Μπομπονιέρα βάπτισης αρωματικό σαπούνι μαργαρίτα, διακοσμημένο με δαντέλα και σατέν κορδελάκι. Περιλαμβάνει 5 κουφέτα Χατζηγιαννάκη δεμένα σε γάζα. Υπάρχει η δυνατότητα επιλογής του χρώματος του σαπουνιού.

* Οποιαδήποτε αλλαγή επιθυμείτε είναι εφικτή

Κωδικός: 10-176ΜΠ / Τιμή: € 2,50

 

Μπομπονιέρα βάπτισης διακοσμητικό τελάρο καδράκι για αγόρι σε 4 σχέδια για να διαλέξετε αυτό που ταιριάζει στη δική σας βάπτιση. Περιλαμβάνει  5 κουφέτα Χατζηγιαννάκη. 

* Υπάρχει η δυνατότητα αλλαγής στα χρώματα. Ρωτήστε μας!

** Εκτός από τα 4 εικονιζόμενα σχέδια, υπάρχει δυνατότητα και για άλλα θέματα. Ρωτήστε μας!

Κωδικός: αυτοκινητάκι ΚΔ 208, βέσπα ΚΔ 207, καρουσέλ ΚΔ 214, καράβι ΚΔ 206 / Τιμή: € 2,70

Μπομπονιέρα βάπτισης μεταλλικό αστέρι σε πέτρα σε ασημί ή χρυσό χρώμα. Περιλαμβάνει 5 κουφέτα Χατζηγιαννάκη δεμένα σε γάζα. 

* Οποιαδήποτε αλλαγή επιθυμείτε είναι εφικτή

Κωδικός: 10-244ΜΠ / Τιμή: € 3,25

 

Μπομπονιέρα βάπτισης ξύλινo επιτραπέζιο παιχνίδι τρίλιζα σε ρετρό κουτάκι. Μία υπέροχη πρόταση, που θα λατρέψουν μικροι και μεγάλοι. Περιλαμβάνει 5 κουφέτα Χατζηγιαννάκη δεμένα σε γάζα. Τα χρώματα στη γάζα & τις κορδέλες τα επιλέγετε εσείς.

Διάσταση (13x13x3 εκ.)

* Οποιαδήποτε αλλαγή επιθυμείτε είναι εφικτή

Κωδικός: 15003175/ Τιμή: € 3,50

 

Μπομπονιέρα βάπτισης μεταλλικό μπρελόκ αερόστατο δεμένο σε γάζα. Περιλαμβάνει 5 κουφέτα Χατζηγιαννάκη. 

* Οποιαδήποτε αλλαγή επιθυμείτε είναι εφικτή

Κωδικός: 4107Α / Τιμή: € 2,55