Προσκλητήρια βάπτισης για αγόρια & κορίτσια - New line

Πανέμορφα προσκλητήρια βάπτισης από τη New line συλλογή μας γεμάτα χρώματα και υπέροχα θέματα! Περιηγηθείτε στις προτάσεις μας και βρείτε το προσκλητήριο  που ταιριάζει στη δική σας βάπτιση!

 

 

Προσκλητήριο βάπτισης διπλής όψης με καλοκαιρινό θέμα, γαλάζιες αποχρώσεις και λευκό φάκελο. Συνδυάζεται προαιρετικά με θεματικό αυτοκόλλητο για το κλείσιμο του φακέλου.

Καλέστε μας για τιμή

Προσκλητήριο βάπτισης για κορίτσι με θέμα το flamingo σε έντονες αποχρώσεις του φούξια και του πράσινου για ξεχωριστές βαπτίσεις. Συνδυάζεται προαιρετικά με θεματικό αυτοκόλλητο για το κλείσιμο του φακέλου.

Καλέστε μας για τιμή

Προσκλητήριο βάπτισης διπλής όψης με ριγέ κόκκινο μοτίβο, θέμα τη βέσπα και λευκό φάκελο. Συνδυάζεται προαιρετικά με θεματικό αυτοκόλλητο για το κλείσιμο του φακέλου.

Καλέστε μας για τιμή

Προσκλητήριο βάπτισης για αγόρι με θέμα travel, vintage αεροπλάνο, μπεζ φόντο και λευκό φάκελο. Συνδυάζεται προαιρετικά με θεματικό αυτοκόλλητο για το κλείσιμο του φακέλου.

Καλέστε μας για τιμή

Καλοκαιρινό προσκλητήριο βάπτισης με θέμα τη βέσπα, ρομαντική προσέγγιση και γαλάζιο φάκελο. Συνδυάζεται προαιρετικά με θεματικό αυτοκόλλητο για το κλείσιμο του φακέλου.

Καλέστε μας για τιμή

Προσκλητήριο βάπτισης για αγόρι με θέμα τους ινδιάνους, χαρούμενα χρώματα και γαλάζιο φάκελο. Συνδυάζεται προαιρετικά με θεματικό αυτοκόλλητο για το κλείσιμο του φακέλου.

Καλέστε μας για τιμή

Minimal καλοκαιρινό προσκλητήριο βάπτισης για αγόρι με θέμα τη βαρκούλα και κραφτ φάκελο με ριγέ φόδρα. Συνδυάζεται προαιρετικά με θεματικό αυτοκόλλητο για το κλείσιμο του φακέλου.

Καλέστε μας για τιμή

Προσκλητήριο βάπτισης για κορίτσι με boho ινδιάνικη σκηνή σε ροζ αποχρώσεις και λευκό φάκελο. Συνδυάζεται προαιρετικά με θεματικό αυτοκόλλητο για το κλείσιμο του φακέλου.

Καλέστε μας για τιμή

Προσκλητήριο βάπτισης για κορίτσι με θέμα το μονόκερο σε παιδικό στυλ, παλ αποχρώσεις αστεράκια και ροζ φάκελο. Συνδυάζεται προαιρετικά με θεματικό αυτοκόλλητο για το κλείσιμο του φακέλου.

Καλέστε μας για τιμή

Προσκλητήριο βάπτισης για κορίτσι με πεταλούδες σε ρομαντικές ροζ & γκρι αποχρώσεις και λευκό φάκελο. Συνδυάζεται προαιρετικά με θεματικό αυτοκόλλητο για το κλείσιμο του φακέλου.

Καλέστε μας για τιμή