Βαπτιστικά ρούχα για κορίτσι Άνοιξη - Καλοκαίρι (Vinteli, Angel Wings & Vintage Soul)

Στο Plan the day θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε επώνυμα βαπτιστικά ρούχα ελληνικής ραφής από εταιρείες που επενδύουν στην ποιότητα και δημιουργούν υπέροχα σύνολα για τα μικρά σας αστεράκια! Βαπτιστικά ρούχα που ξεχωρίζουν από την υπέροχη collection βαπτιστικών της εταιρείας Vinteli, η οποία αναβιώνει την υψηλή ραπτική άλλων εποχών αλλά και minimal chic φορέματα από την Angel Wings για τους λάτρεις του λιτού στυλ υπόσχονται να σας κλέψουν την καρδιά... Ενώ για όσους αγαπούν τις πλεκτές δημιουργίες τα υπέροχα χειροποίητα φορέματα της Vintage Soul με τα πλεκτά μπούστα και τις αέρινες τούλινες φούστες σίγουρα θα σας μαγέψουν!

Πρώτες ύλες υψηλών προδιαγραφών, πολύτιμα υλικά, αγάπη και μεράκι για τη δουλειά μας και συνεργάτες που μοιράζονται το ίδιο πάθος με εμάς είναι οι λόγοι για να μας επιλέξετε... Κλείστε το ραντεβού σας σήμερα και ελάτε να δημιουργήσουμε μαζί μία ονειρεμένη βάπτιση!

 

Βαπτιστικό φόρεμα Vinteli, μεσάτο ασύμμετρο με βολάν και χειροποίητο ντεκόρ σε γαλάζιο χρώμα. Συνοδεύεται από ελαστική κορδέλα για τα μαλλιά. Σύνθεση: 50% μετάξι & 50% βαμβάκι. 

Τιμή: € 248,00 (με ΦΠΑ 24%)

Βαπτιστικό φόρεμα Vinteli, μεσάτο με κεντημένα λουλουδάκια στο κάτω μέρος. Συνοδεύεται από ψάθινο καπέλο. Σύνθεση: 50% μετάξι & 50% βαμβάκι. 

Τιμή: € 258,00 (με ΦΠΑ 24%)

Βαπτιστικό φόρεμα Vinteli, μεσάτο ασύμμετρο με βολάν και χειροποίητο ντεκόρ. Συνοδεύεται από ασορτί χειροποίητη κορδέλα. Σύνθεση: 50% μετάξι & 50% βαμβάκι. 

Τιμή: € 236,00 (με ΦΠΑ 24%)

Βαπτιστικό φόρεμα Vinteli, μεσάτο με μπεζ βαμβακερή δαντέλα στο μπούστο, τούλινη φούστα και χειροποίητο ντεκόρ. Συνοδεύεται από χειροποίητη κορδέλα για τα μαλλιά. Σύνθεση: 50% μετάξι & 50% βαμβάκι. 

Τιμή: € 211,00 (με ΦΠΑ 24%)

Βαπτιστικό φόρεμα Vinteli, μεσάτο με ασύμμετρη δαντέλα και ιδιαίτερο μπούστο. Συνοδεύεται από δετή χειροποίητη κορδέλα. Σύνθεση: 100% βαμβάκι. 

Τιμή: € 197,00 (με ΦΠΑ 24%)

Βαπτιστικό φόρεμα Vinteli, μεσάτο με λεπτομέρειες βαμβακερής δαντέλας στο μπούστο, και χειροποίητο ντεκόρ με φιόγκους στη πλάτη. Συνοδεύεται από χειροποίητη δετή κορδέλα για τα μαλλιά. Σύνθεση: 100% βαμβάκι. 

Τιμή: € 193,00 (με ΦΠΑ 24%)

Βαπτιστικό φόρεμα Vinteli, μεσάτο με λεπτομέρειες δαντέλας. Συνοδεύεται από ελαστική χειροποίητη κορδέλα. Σύνθεση: 50% μετάξι & 50% βαμβάκι. 

Τιμή: € 202,00 (με ΦΠΑ 24%)

Βαπτιστικό φόρεμα Vinteli, μεσάτο με λεπτομέρειες βαμβακερής δαντέλας στο μπούστο, τούλινα βολάν στη φούστα και εντυπωσιακή πλάτη χαμόγελο με χειροποίητο ντεκόρ. Συνοδεύεται από χειροποίητη κορδέλα για τα μαλλιά. Σύνθεση: 50% μετάξι & 50% βαμβάκι. 

Τιμή: € 243,00 (με ΦΠΑ 24%)

Βαπτιστικό φόρεμα Vinteli, μεσάτο με λεπτομέρειες δαντέλας. Συνοδεύεται από ελαστική χειροποίητη κορδέλα. Σύνθεση: 50% μετάξι & 50% βαμβάκι. 

Τιμή: € 202,00 (με ΦΠΑ 24%)

Βαπτιστικό φόρεμα Vinteli, μεσάτο με βαμβακερό μπούστο, τούλινη ριγέ φούστα και χειροποίητο ντεκόρ. Συνοδεύεται από χειροποίητη κορδέλα για τα μαλλιά. Σύνθεση: 50% μετάξι & 50% βαμβάκι. 

Τιμή: € 223,00 (με ΦΠΑ 24%)