Βαπτιστικά ρούχα για αγόρι Άνοιξη - Καλοκαίρι (Vinteli & Angel Wings)

Στο Plan the day θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε επώνυμα βαπτιστικά ρούχα ελληνικής ραφής από εταιρείες που επενδύουν στην ποιότητα και δημιουργούν υπέροχα σύνολα για τα μικρά σας αστεράκια! Βαπτιστικά ρούχα που ξεχωρίζουν από την υπέροχη collection βαπτιστικών της εταιρείας Vinteli, η οποία αναβιώνει την υψηλή ραπτική άλλων εποχών αλλά και βαπτιστικά σετ γεμάτα ζωντάνια και χρώμα από την Angel Wings. 

Πρώτες ύλες υψηλών προδιαγραφών, πολύτιμα υλικά, αγάπη και μεράκι για τη δουλειά μας και συνεργάτες που μοιράζονται το ίδιο πάθος με εμάς είναι οι λόγοι για να μας επιλέξετε... Κλείστε το ραντεβού σας σήμερα και ελάτε να δημιουργήσουμε μαζί μία ονειρεμένη βάπτιση!

Βαπτιστικό σετ για αγόρι Vinteli, τρουα πιέ με μπλε γιλέκο, λευκό πουκάμισο, σιέλ παντελόνι. Συνοδεύεται με παπιγιόν, τιράντες και ψάθινο καβουράκι. Σετ 6 τεμαχίων.

Τιμή: € 213,00 (με ΦΠΑ 24%)

Βαπτιστικό σετ για αγόρι Vinteli, με μπεζ πλεκτό γιλέκο, λευκό πουκάμισο, τσαγαλί παντελόνι , τιράντες, διπλό φουλάρι και καπέλο

Τιμή: € 209,00 (με ΦΠΑ 24%)

Βαπτιστικό σετ για αγόρι Vinteli, τρουα πιέ με μπλε γιλέκο, λευκό πουκάμισο, κεραμιδί παντελόνι. Συνοδεύεται με παπιγιόν , τιράντες, αξεσουάρ παντελονιού - αλυσίδα και ψάθινο καβουράκι. Σετ 6 τεμαχίων.

Τιμή: € 224,00 (με ΦΠΑ 24%)

Βαπτιστικό σετ για αγόρι Vinteli, με γκρι γιλέκο, λευκό πουκάμισο, μπεζ παντελόνι , παπιγιόν, τιράντες και καπέλο

Τιμή: € 202,00 (με ΦΠΑ 24%)

Βαπτιστικό σετ για αγόρι Vinteli, τρουα πιέ με μπεζ γιλέκο, λευκό πουκάμισο και μπεζ παντελόνι. Συνοδεύεται από παπιγιόν, τιράντες και ψάθινο καβουράκι.                 

Τιμή: € 253,00 (με ΦΠΑ 24%)

Βαπτιστικό σετ για αγόρι Vinteli, με γκρι γιλέκο με κόκκινες λεπτομέρειες, λευκό πουκάμισο, κόκκινο παντελόνι, τιράντες γκρι με κόκκινες λεπτομέρειες και καπέλο.

Τιμή: € 191,00 (με ΦΠΑ 24%)

Βαπτιστικό σετ για αγόρι Vinteli, τρουα πιέ με γκρι γιλέκο, λευκό πουκάμισο και μπλε παντελόνι. Συνοδεύεται από παπιγιόν, τιράντες και ψάθινο καβουράκι. Σετ 6 τεμαχίων. 

Τιμή: € 260,00 (με ΦΠΑ 24%)

Βαπτιστικό σετ Vinteli, με μπλε γιλέκο με ξύλινα κουμπιά, λευκό πουκάμισο με ιδιαίτερο σιρίτι, έλεφαντ παντελόνι, μπλε τιράντες, διπλό φουλάρι και καπέλο.

Τιμή: € 206,00 (με ΦΠΑ 24%)

Βαπτιστικό σετ για αγόρι Vinteli, τρουα πιέ με μπλε γιλέκο, σιελ πουκάμισο και λευκό παντελόνι. Συνοδεύεται από παπιγιόν, τιράντες και ψάθινο καβουράκι. Σετ 6 τεμαχίων.

Τιμή: € 236,00 (με ΦΠΑ 24%)

Βαπτιστικό σετ για αγόρι σε προσφορά με βαμβακερό γιλέκο με πέτο σακακιού,βαμβακερό μπλε πουά πουκάμισο με κουφωτή σταυρωτή πιέτα στην πλάτη, βαμβακερό παντελόνι σε ίσια γραμμή, ζώνη, γιλέκο και τραγιάσκα.

Τιμή: €125,00 από €181,30 

*Στα προϊόντα που είναι σε προσφορά, αλλαγές δεν γίνονται δεκτές.