Βαπτιστικά ρούχα Vinte li Φθινόπωρο - Χειμώνας Αγόρι

Βαπτιστικά ρούχα που ξεχωρίζουν από την υπέροχη collection βαπτιστικών της εταιρείας Vinteli, για το Φθινόπωρο & τον Χειμώνα! Πρώτες ύλες υψηλών προδιαγραφών & πολύτιμα υλικά, μεταμορφώθηκαν σε υπέροχες δημιουργίες σχεδιασμένες αποκλειστικά από την Βίβιαν Χατζέλη.  Σας περιμένουμε στο Plan the day να θαυμάσετε από κοντά αυτή την υπέροχη συλλογή!

Δημιουργίες με αγάπη... για τα μικρά σας θαύματα!!!

 

Βαπτιστικό κοστούμι της εταιρείας Vinteli που αποτελείται από γκρι/μπλε σακάκι με πατ στα μανίκια, λευκό πουκάμισο και ανοιχτό ταμπά παντελόνι. Συνοδεύεται από καρό παπιγιόν, καρφίτσα στο πέτο και τραγιάσκα στο χρώμα του παντελονιού. Σετ 6 τεμαχίων.

Τιμή: € 268,00 (με ΦΠΑ 24%)

Βαπτιστικό σετ Vinteli για αγόρι, ντεπιέ (Deux-pièces) με λευκό πουκάμισο και γκρι παντελόνι με χαμηλή τσέπη. Συνοδεύεται από παπιγιόν, τιράντες και τραγιάσκα μπλε με γκρι λεπτομέρειες. Σετ 5 τεμαχίων.

Τιμή: € 197,00 (με ΦΠΑ 24%)

Βαπτιστικό σετ για αγόρι Vinteli τρουαπιέ (Trois-pièces) με μπλε κοτλέ χιλιόριγο γιλέκο, εκρού πουκάμισο και ανοιχτό ταμπά παντελόνι με μπλε λεπτομέρειες. Συνοδεύεται από μπλε πουά παπιγιόν και τιράντες και μπλε τραγιάσκα. Σετ 6 τεμαχίων.

Τιμή: € 242,00 (με ΦΠΑ 24%)

Βαπστιστικό σετ για αγόρι Vinteli, ντεπιέ (Deux-pièces) με λευκό πουκάμισο και μπλε παντελόνι με χαμηλή τσέπη. Συνοδεύεται από παπιγιόν, τιράντες λαδί με μπεζ λεπτομέρειες και τραγιάσκα μπλε. Σετ 5 τεμαχίων.

Τιμή: € 197,00 (με ΦΠΑ 24%)

Βαπτιστικό σετ Vinteli τρουαπιέ (Trois-pièces) με μπεζ-καφέ γιλέκο/παντελόνι και λευκό πουκάμισο. Συνοδεύεται από παπιγιόν και τιράντες μπλε με λευκές λεπτομέρειες, μαντηλάκι στο πέτο με χρυσές λεπτομέρειες και καφέ τραγιάσκα. Σετ 7 τεμαχίων.

Τιμή: € 242,00 (με ΦΠΑ 24%)

Βαπτιστικό κοστούμι αποτελούμενο από μπεζ σακάκι, μπλε πουκάμισο, μπεζ παντελόνι, γραβάτα, μαντηλάκι & καπέλο.Διαθέσιμο επίσης σε μπεζ/ λευκό & μπλε /λευκό.

Τιμή: € 258,00 (με ΦΠΑ 24%)

Βαπτιστικό σετ για αγόρι της εταιρίας Vinteli, τρουαπιέ (Trois-pièces) με γκρι ψαροκόκκαλο γιλέκο, λευκό πουκάμισο και μπλε παντελόνι. Συνοδεύεται από δίχρωμο παπιγιόν, μπλε μαντηλάκι στο πέτο, τιράντες και τραγιάσκα στο ύφασμα του γιλέκου. Σετ 7 τεμαχίων.

Τιμή: € 212,00 (με ΦΠΑ 24%)

Βαπτιστικό σετ, τύπου τρουα πιε, που αποτελείται από γκρι παντελόνι, λευκό πουκάμισο, γκρι μπλούζα & καπέλο. 100% βαμβάκι.

Τιμή: € 173,00 (με ΦΠΑ 24%)

Βαπτιστικό σετ Vinteli για αγόρι, τρουαπιέ (Trois-pièces) με δίχρωμο γιλέκο μπλε-ταμπά, λευκό πουκάμισο και μπλε παντελόνι. Συνοδεύεται από  μπεζ παπιγιόν και τιράντες και μπλε τραγιάσκα στο ύφασμα του ρούχου. Σετ 6 τεμαχίων.

Τιμή: € 258,00 (με ΦΠΑ 24%)

Βαπτιστικό σετ που αποτελείται από γκρι ζακέτα, λευκό πουκάμισο, μπορντώ παντελόνι, καπέλο & καρώ φουλάρι. 100% βαμβάκι.

Τιμή: € 238,00 (με ΦΠΑ 24%)